Mini Cursus Pendelen


Wat is pendelen? Met een pendel is het mogelijk om antwoorden op gerichte vragen te verkrijgen, zodat je beter inzicht krijgt in datgene wat je graag wilt weten.

In de eerste plaats gaan we in deze mini cursus van te voren samen met je Gids uitzoeken welke draaiing met de pendel voor jou van toepassing is voor een goede communicatie (o.a. 'ja', 'nee', en 'wel en 'niet').

Door juiste en gerichte vragen te stellen krijg je van je Gids de antwoorden en inzichten aangereikt. Uiteindelijk is het aan jou wat je met deze aanreiking doet!


Tijdens de mini cursus leer je in 1,5 uur hoe je de energie vrij via de pendel door kan laten stromen, want pendelen doe je niet alleen, maar met je gids(en). Je leert hoe je met jouw gids(en) kunt communiceren tijdens het pendelen, de belangrijkheid van het stellen van goede en gerichte vragen zodat je √©√©nduidige antwoorden krijgt. 

Daarnaast leer je hoe jij je in energie kunt beschermen zodat je altijd op een veilige wijze pendelt. Pendelen wordt door energie bewerkstelligd en als je gewend bent via de pendel met je gids(en) te communiceren is het mogelijk om het antwoord al te ontvangen voordat de pendel gaat draaien. Hierdoor functioneert de pendel nog als een mooie bevestiging op datgene wat je door hebt gekregen!Praktische informatie

Tarieven:

Neem contact met ons op voor de tarieven.
Pendels zijn bij ons te koop in de prijscategorie van 
EUR 9,00 tot EUR 21,50 
in diverse kleuren, vormen en maten.


Verhinderd of annuleren:

Bij verhindering moet de afspraak 24 uur van tevoren afgemeld worden 
(zie algemene voorwaarden). Annuleringen voor een afspraak op maandag mogen uiterlijk vrijdagochtend 9:00 (voor het weekend) per mail gedaan worden. Bij niet afzeggen of het annuleren van je afspraak binnen 24 uur wordt de gereserveerde consult tijd in rekening gebracht. Hiervan ontvang je een factuur per e-mail.  


Locatie:
Boterstraat 1a 
3231AB Brielle