2021, you were amazing!

Wat is de tijd weer omgevlogen. We mogen alweer een jaar afsluiten en een nieuw jaar starten.
Voordat ik 2022 instap, neem ik een moment om stil te staan om te reflecteren op het afgelopen jaar.
 
Als ik mijn 2021 in één woord zou samenvatten zou het woord zonder twijfel WOW zijn. 
Ondanks dat er zoveel heeft gespeeld in het collectief,  met de zware energie hier en daar en
ondanks zware dingen die op mijn pad zijn gekomen.

Laat me beginnen met mijn dankbaarheid voor de lieve, mooie mensen die ik dit afgelopen jaar in mijn leven heb gehad. (Jullie weten wie jullie zijn!) Wat hebben jullie veel voor mij betekent. 
Ik ben ontzettend dankbaar voor de mooie verbindingen en vriendschappen.

Het jaar was mooi en warm begonnen.
In februari hebben we de verjaardagen van Dennis, Ebony en Joah, opgevolgd door Valentijnsdag, mogen vieren in een huisje aan de zee. Mario was met ons mee en we hebben samen echt een leuke tijd gehad.
 
Opgevolgd door Maart, waar we vastliepen in onze vestigingsplannen qua wonen en werken. We kwamen tot de conclusie, dat het nog niet de juiste tijd was voor ons om onze droomwoning met praktijk te kopen, en met dit inzicht werden andere deuren zichtbaar. We hoefden niet naar links of naar rechts, we konden rechtdoor. En ja hoor, in April vonden wij onze praktijk en winkelruimte en in een mum van tijd hadden wij deze volledig ingericht.
 
In de tussen tijd heb ik mijn REIKI Master mogen halen, we hebben de praktijk en winkel feestelijk geopend en kwamen toen tegen de examenperiode van Ebony aan.
Het was een vervelende periode omdat zij ziek werd en de spanning hoog waren, maar mijn Sweet Munchkin heeft het ondanks alles, geflikt om te slagen! 
Een mijlpaal voor Ebony… LEUK!! 
Neeeeeeee, nee, Ebony’s HAVO diploma was evengoed voor mij een mijlpaal. Niet alleen omdat ik haar moeder ben en alle ups-and-downs van dichtbij heb mogen meemaken. Maar vooral omdat zij het afgelopen jaar de leeftijd heeft bereikt die ik had, toen ik zwanger van haar werd. Zeventien.
Ik heb door mijn omstandigheden mijn middelbare school niet af kunnen maken en ik dit maakte mij nog meer invested, dan ieder andere moeder. Er zijn geen woorden die mijn TROTS  kunnen omschrijven.

Nog een prachtige hoogtepunt is dat ik samen met Meine Liebschen onze 10- jarige trouwjubileum heb mogen vieren. Ik ben ontzettend verwend , van een romantic getaway in een Kasteelhotel in Wassenaar, naar two nights out in town, dinner at the beach, bekroond met een diamanten ring met een hele speciale en mooie betekenis.

Ook hadden wij dit afgelopen jaar een gigantisch grote down. 
Om het niet al te heftig te laten klinken, noem ik het in deze blog maar energetische aanvallen vanuit jaloezie en afgunst. Dit bracht veel schaduwwerk met zich mee. Al het schaduwwerk bracht ook veel onrust met zich mee. En al het onrust weer veel verdrietige tranen. 
We zijn flink aan het werk gegaan en hebben ook dit, uiteindelijk weten om te zetten in liefde en licht en ook dit heeft weer sterker gemaakt, wijzer gemaakt en nog dichterbij elkaar gebracht. 
Tevens hebben wij zoveel tijd, lessen en werk hieraan verricht dat we het zelfs nu een specialisatie kunnen benoemen en anderen hier ook weer mee kunnen helpen.

We hebben op de Mineralenbeurs gestaan, wat een geweldige en mooie ervaring was.
Ik heb tijd voor mezelf gehad.
Qualitytime met ons allen, quality time 1:1.
Super fijn verwen weekend in België gekregen van manlief, waar ik ook een hele bijzondere sessie heb mogen ervaren, High Frequency Room in Elaisa.

12 juli 2021 is onze Luna geboren. Ik was opslag verliefd en ben dan ook ook over the moon dat wij 28 augustus onze Luna naar huis mochten brengen. Wat een lieverd en een ondeugd is ze! 
It was meant to be! Want ze hoort absoluut bij ons, ze maakt onze Walker chaos compleet.

Ik ben de Luisterkindopleiding gestart en heb deze na 5 maanden ook succesvol mogen afronden.  In het begin voelde ik me ontzettend getriggerd en dacht zelfs: This ain’t for me.
Maar boy oh boy, I was in for a ride. Ik heb prachtige afstemmingen mogen schrijven en ik ben zo trots op mezelf voor alles wat ik heb neergezet. 
Ongeveer tegelijkertijd, heb ik ondanks dat ik altijd aan mezelf werk, dit jaar sessies bij Karin gehad om de  Story of my life vast te leggen. Wat heeft dit bijzonder veel moois voor mij gebracht. Het voelde als een roep en wat ben blij dat ik hieraan was begonnen. De story of my life heb ik mogen afsluiten met een afstemming van mezelf, voor mezelf.

Ik ben dit jaar weer meer over mezelf en mijn leven gaan delen via een privéaccount op IG.
Ook dit was een hele grote stap voor mij. (En tevens as good as it gets)
Ik heb simpelweg de tijd en de behoefte niet om alles te delen en ook niet om gezien te worden.
I always moved in silence and will continue to do so...

Daarbovenop ben ik apetrots op mijn lieve man en onze kids, wetend dat zij ook zo hard werken.
We zijn financieel niet rijk maar wij zijn schatrijk omdat wij elkaar hebben. 
We hebben alles wat nodig hebben en zoveel meer. 
Wij zijn niemand ook maar een cent verschuldigd, wij leven verantwoordelijk en we weten wat we doen.
We hebben weer flinke financiële investeringen gemaakt dit afgelopen jaar, 
vooral ons spaargeld dat wij volledig in de zaak hebben gestoken.

Ik heb dit jaar weer flink mogen manifesteren. 
Ik ben dankbaar, zo ontzettend dankbaar!

Ook ben ik (eindelijk) (ECHT) tot het besef gekomen hoe kostbaar mijn tijd is. Als werkende moeder van 3 kids en 1 poezenkindje,  getrouwd, met een druk huishouden en eigen praktijk en winkel kom ik soms tijd tekort. Omdat ik best veel aankan en heb ik tot op heden vaak teveel hooi op mijn vork genomen. 
Dit jaar heb ik duidelijke grenzen getrokken en hier ben ik zo trots op!

Ik heb de knoop doorgehakt met betrekking tot mijn baan die ik naast de praktijk nog had.
Ik heb ontslag genomen. Ik ga nu volledig voor mijn missies!

Het komend jaar staat volledig in het teken van mijn aanpassingsvermogen.
Ik laat alles op me afkomen en ik ga volledig mee met de flow.
Ik laat alles vol vertrouwen op me afkomen.... 

 Welcome 2022

In 2022 staan al wat uitdagingen klaar voor ons, maar ik weet dat wij met onze “ik weet niet hoe, maar we've got this” vermogen ook daar weer doorheen komen.

In Februari staan ons ook drie hele bijzondere, feestelijke en emotionele mijlpalen te wachten.
02-02-2022 bestaat Neverdimyourinnerlight namelijk 2 jaar!
Opgevolgd door onze Februari verjaardags BOOM (11 feb is Ebony jarig en 12 feb Dennis en Joah )...  Onze Sweet munchkin word namelijk 18, officieel volwassen en de dag daarna word onze kleine man  4, wat betekent dat hij gaat starten op de basisschool. Ohoh, deze emo mama voelt het nu al.

Mijn eind note....
Ik werk iedere dag aan een nog betere ik,
ik zie, hoor en voel helder,
ik ben trots, ik ben dankbaar,
ik ben volledig aanwezig
en ik zeg volmondig 2022, I’m ready!!!