Welkom! Super leuk dat ik me mag voorstellen.

Ik ben Dennis en naast trotse vader van 3 hele leuke kinderen, gelukkig getrouwd met mijn soulmate. 

Ik ben heel goed ingetuned op mijn intuïtie. 
Intuïtie, wat heel belangrijk is maar vaak vergeten wordt;
Intuïtie, wat eigenlijk de kracht van ieder mens is wanneer je ernaar luistert;
Intuïtie, de stem die je in je zelf hoort;
Intuïtie, jouw gevoel dat jou iets wil aangeven en de juiste richting op wilt sturen.
 
In het verleden luisterde ik nooit naar mijn intuïtie, waardoor er vele problemen op al mijn levensgebieden ontstonden. Ik leefde van dag tot dag.
 
Op een gegeven moment kwam ik oog in oog tegenover opgestapelde problemen te staan die ik zelf had veroorzaakt. Elke ochtend werd ik wakker en durfde ik niet in de spiegel te kijken. Ik ervaarde klachten zoals stress, hoofdpijn en depressiviteit. Ik was mezelf kwijt, wist niet meer wat ik moest doen en ik probeerde te vluchten van alle problemen.

Dit was totdat ik mijn punt van bewustwording bereikte. Ik ben gaan luisteren naar mijn intuïtie en ik 
koos ik ervoor om mijn verantwoordelijkheid te nemen en mijn problemen op te lossen. Ik voelde enorm veel weerstand tijdens het hele proces maar uiteindelijk is het mij gelukt om mijn leven de juiste draai en richting te geven. Na dat proces merkte ik dat het leven veel fijner is. Het was opeens overzichtelijk op helder niveau.
 
Problemen zullen er altijd in het leven ontstaan maar het allerbelangrijkste stuk is hoe we met die stukken omgaan. 12 jaar geleden ben ik anders in het leven gaan staan. Ik ben bewuster gaan leven.
Door mijn bewustwording, mijn levenservaringen, zelfreflectie en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik mezelf ontwikkeld tot coach op de gebieden waar ik zelf in mijn jongere jaren vastliep.
 Ik ben op zoektocht gegaan naar meer verdieping in deze stukken en dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik coach-opleidingen, cursussen en seminars ben gaan volgen. Hierdoor kan ik anderen als coach nog dieper en krachtiger begeleiden.