Welkom! 

Leuk dat ik me mag voorstellen.

Voor degene die me nog niet kennen, ik ben Dennis (39) en naast trotse vader van 3, gelukkig getrouwd met mijn soulmate. Naast partners in de liefde en partners in het ouderschap, dus ook partners in onze praktijk en winkel. 

Ik ben ontzettend trots op onze prachtige praktijk en het vertrouwen dat wij krijgen, om veel mooie mensen te helpen met hun processen. Degene die mij kennen weten dat ik heel goed ben ingetuned op mijn intuïtie. Ik ben heldervoelend en helderwetend.

Ik heb veel diepe dalen mee gemaakt. Echter ben ik ervan overtuigd dat deze diepe dalen nodig waren, ze hebben mij immers gevormd tot de man die ik de dag van vandaag ben.
Door mijn bewustwording, mijn levenservaringen, zelfreflectie en groei in mijn persoonlijke ontwikkeling heb ik mezelf ontwikkeld tot coach op de gebieden waar ik zelf in mijn jongere jaren vastliep.
 Ik ben op zoektocht gegaan naar meer verdieping in deze stukken en dit proces heeft zoveel in beweging gebracht, dat ik opleidingen, cursussen en seminars ben gaan volgen. Hierdoor kan ik anderen nog dieper en krachtiger begeleiden.

Heb je vragen of wil je kennismaken? Je bent van harte welkom!
Neem contact met me op.