Testimonials

Lieve Valerie, aan het eind van de deep dive sessie vroeg je mij om feedback. Ik kan me nog heel goed herinneren hoe ik je om de nek vloog. Ik gaf niet echt een antwoord op je vraag, maar de tranen van dankbaarheid, geluk en opluchting, gecombineerd met dat ik je zo knuffelde waren wel voelbaar en spraken denk ik wel voor zich. De sessie bij jou was GOUD waard. Ik vind het verschil van hoe ik voor de sessie in het leven stond zo bijzonder vergeleken met hoe ik na de sessie in het leven sta. Klinkt heel gek denk ik, dit allemaal tijdens een sessie van 3 uurtjes. Maar jij hebt mij zoveel inzichten aangereikt die ik zelf nog niet zag. Ik wist niet goed wat ik kon verwachten van de sessie, maar je hebt deze ontzettend mooi begeleid. Ik vertelde je eerst al dat ik nog sceptisch was vanwege de financiële investering, maar de sessie was het driedubbel waard! Jij communiceert dat de sessie 3 uurtjes duurt, maar jij investeert veel meer hierin. Het afstemmen vooraf voor de hele setting mag je ook echt benoemen, want het was prachtig  en warm aangekleed. De geuren waren heerlijk, het altaar was prachtig, en nou heb ik zelf niet zoveel verstand van edelstenen maar de stenen die je vooraf had klaargezet waren "magisch". Dankjewel lieverd, je bent een schat.

-Leonie

Of ik mijn ervaring wil delen? Dat wil ik zeer zeker lieve Valerie, want jeetje wat ben jij een lichtbaken!
Jouw aanpak is zo natuurlijk en helemaal jou. In het begin was ik nog heel oplettend omdat ik verwonderd was. Ik keek mijn ogen uit naar wat je allemaal deed. Maar daar was op een gegeven moment geen ruimte meer voor want ik hield het niet meer bij en ging vanzelf in een stand van complete overgave. De ervaring van de healing experience was prachtig. Het lijkt wel op een reset. Ik was moe, ik was doodop. Na de sessie voelde ik me herboren. Ik heb veel veranderd in mijn dagelijkse routine. Ik heb alles onder de loep genomen en alles wat onnodig was veranderd, sommige dingen zelfs volledig geschrapt. Ik hoop dat ik mijn ervaring zo goed in woorden heb overgebracht. Tot de volgende keer! 

-Monique

Wat zijn jullie een mooi en sterk koppel! Op een dag liep ik tegen jullie reclamebord aan en kwam ik bij jullie in de winkel terecht. De sfeer deed iets met me. Ik barstte in tranen uit en jullie vingen mij beiden op. 
Vervolgens hebben jullie nog zeker een uur met me gepraat. Dit was een gesprek dat ik nooit zal vergeten want dit gesprek heeft mij geholpen bepaalde deuren te sluiten en hierdoor zijn meerdere nieuwe deuren voor mij opgegaan. Ik heb het toen al zeker 100 gezegd, maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen.. DANKJULLIEWEL

- Rachelle

Vorige week kreeg ik een healing op afstand van Valerie, een heel zachtaardige, liefdevolle en spirituele vrouw.  Ze legde op voorhand een crystal-grid voor me met edelstenen en twee chakra-kaarten, helemaal afgestemd op mij.  Ik kreeg nadien ook wat meer informatie over de  betekenis van de edelstenen.

Via de telefoon legde ze me alles heel goed uit. Ik wist niet goed wat ik mocht verwachten maar het was alvast een verrijkende ervaring.
Ik voelde wonderbaarlijk veel, zelfs van op afstand. Ik kreeg lichamelijke gewaarwordingen, gedachten en zelfs een specifiek liedje door. Het voelde heel speciaal.

Nadien belde ze me terug op en hadden we een fijn gesprek over onze ervaringen tijdens de healing, het heeft me deugd gedaan en inzichten gegeven. Na de sessie trok ze nog een kaart voor me, en dat was de nagel op de kop, de samenvatting van alles.

Bedankt,
en vele groetjes 

- Lotte Rousseau, alias Elza/Anna

Hoi Valerie, om een recensie te schrijven via dat linkje heb ik een account nodig, dat vind ik allemaal nogal omslachtig dus stuur ik het jou liever zo, via de app. De healing experience sessie uitgedrukt in sterren zouden zonder twijfel de meest mogelijke sterren krijgen, dat is 5 sterren. De sessie uitgedrukt in woorden: verfrissend, verrijkend, warm, bijzonder, weliswaar magisch, veranderend en absoluut nodig! Ik ben blij dat ik de stap had gezet om jou te benaderen. Ik voelde me niet voor niets zo aangetrokken tot deze sessie.
Ik hoop dat je er wat aan hebt! 

- Melissa

Thank you for your time. You gave so many new insights and made everything clear for me.

- Rima

Wat een prachtige plek hebben jullie Valerie! Ik ben zo ontzettend blij dat ik Reiki II bij jou heb gedaan.
Je hebt het echt heel leuk opgezet. Het was heel warm en aangenaam. Vergeleken met Reiki I die ik in Rotterdam heb gedaan was jouw cursus echt heel bijzonder. Tot gauw, want ik kom terug voor mijn Reiki Master!

- Julie

Vanmorgen heb ik een Healing Experience mogen ontvangen van Valerie. Valerie is een prachtig mens met grote heldervoelende en helderziende gaven die mij weer het ‘juiste pad’ hebben laten zien. Valerie werkt met energetische healing om je aura veld te reinigen zodat je weer in je eigen kracht komt te staan.

Naast haar energie werk / praktijk heeft ze in haar winkeltje tal van prachtige stenen, aura sprays en mooie items ter ondersteuning van jouw welzijn. Een dikke aanrader om eens langs te gaan voor advies, healing of voor een kadootje voor jezelf of iemand anders!

Valerie, hartelijk dank voor de mooie inzichten en wijsheid!

- Jolande 

Jij maakt het onzichtbare altijd zichtbaar! 
Ik zou niemand anders willen hebben die voor mij mijn readings doet.

- Ron

Lieve lieve lieve Valerie, wat ben jij mooie en bijzondere vrouw. De deep dive healing experience was net zo bijzonder. Ik voel me weer heel energiek en in balans en dit komt allemaal door de sessie.
Ik hoop dat je het niet erg vind, maar ik plaats liever geen recensie via Google, dus ik hoop dat je hier wat aan hebt. Ik ben heel dankbaar dat ik jullie praktijk en winkel heb gevonden via via. Het had zo moeten zijn. Nogmaals mijn dank voor alles.

- Anoniem

Dankjewel Valerie, het was heel bijzonder Je hebt mij tot inkeer gebracht in positieve zin. Het was verhelderend en heb weer inzicht gekregen in wat ik wel wist, maar zelf niet meer zag.

- Charlotte

Lieve Valerie,

Vanuit mijn hart een review op jouw Deep Dive Healing Experience geschreven 

“Alles is energie”
Mijn blokkades zorgde ervoor dat mijn energie niet meer in balans was, waardoor ik balanceerde op een grens. Een grens van wel en niet lekker in mn vel zitten (genuanceerd uitgedrukt) 
Jouw Deep Dive Healing heeft me niet alleen aan het denken gezet maar heeft er ook voor gezorgd dat alles weer stroomt, dat ik in balans ben met mijn body, mind en soul!
De manier waarop je werkt heb ik ervaren als ontzettend fijn en prettig….. vertrouwd.
De healing, reading en coaching hebben er voor gezorgd dat alle energie weer stroomt. Dat ik inzichten heb mogen krijgen op mijn vraagstukken, waardoor ik mijn blokkades kon loslaten.

Valerie, dank je wel voor wie je bent en wat je doet.
Je bent een prachtvrouw met je hart op de juiste plek 

Tkns!

-Dee 

Gisteren op de mooie en fijne locatie bij Valerie geweest voor een Healing Experience. Een fijne en bijzondere ervaring wat me heel veel inzichten, handvatten en rust heeft gegeven. Valerie is een bijzonder lieve vrouw en ook vakkundig die met alle aandacht bij jou aanwezig is, zeker aan te raden.

- Anoniem

Jouw readings zijn altijd zo accuraat! Jij hebt me door veel donkere periodes heen geholpen. 

- Kelly

Ik heb vandaag een heerlijke Reiki healing behandeling op afstand van Valerie mogen ontvangen. Wat de behandeling voor mij zo heerlijk maakte is het feit dat ik de energie kon voelen stromen door mijn lichaam en op bepaalde specifieke plekken, waaronder mijn hartstreek, handen en hoofd. Het was net wat ik vandaag nodig had en het voelde net alsof ik ter plekke behandeld werd.
De kaarten die na de behandeling voor mij getrokken werden bevestigde voor mij een aantal belangrijke actieve aspecten uit mijn leven en gaven mij mooie inzichten, die ik met 1 woord kan omschrijven als 'WAUW'. De kaarten waren zo correct en maakten de ervaring en behandeling compleet!

Valerie komt warm en oprecht liefdevol over. Ik heb de voorbereiding en uitleg over de behandeling alsook de nazorg als zeer prettig ervaren. Haar manier van praten en stemtoon alleen gaven al rust. Om een lang verhaal kort samen te vatten, was het een zeer bijzondere ervaring die mij vooral tot rust bracht en die ik zeker zal herhalen en een ieder aanbeveel te ondergaan bij Valerie!

Heel erg bedankt voor de goede zorgen Valerie  

- Marilyn 

Dennis en Valerie, ik ben de recensie niet vergeten! Ik ben over the moon dat ik jullie ben tegengekomen. Jullie zijn zo'n leuk koppel. Heel mooi wat jullie samen hebben neergezet. Jullie zijn mijn go to persons als ik high-vibing edelstenen en mineralen nodig heb. Al twee keer hebben jullie mij geholpen voor ceremoniegrids. Jullie zijn zoveel meer dan een winkel voor mij. Jullie vibratie is geweldig. You guys are the best! 

- Gigi

Wat fijn om hier Reiki II te doen. Valerie is zo'n fijne lieve vrouw. Ook de winkel met edelstenen is mooi. Zeker een bezoekje waard.

- Annemie 

Fijne sfeer en professioneel geholpen. Oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Zeer mooie winkel waar je direct een prettig gevoel krijgt zodra je binnen stapt.

- Jaime 

Wow, wat een mooie winkel met een prachtig assortiment!
Een sfeervolle winkel met een rustgevende praktijk waar ik ook even heb mogen zitten en een inzichtskaartje heb mogen ontvangen.  Een ontzettend vriendelijk koppel stond in de winkel met kennis van zaken. Ik ben heel tevreden naar huis gegaan.

- Irene 

Bezoek aan deze winkel was een bijzondere ervaring. Ik wil binnenkort een sessie doen.

- Jasmine 

Vorig jaar ontmoeten ik Valerie online voor het eerst. Ik hoorde van iemand dat ze een healing op afstand had gekregen. Naast Reiki werkt Valerie ook met edelstenen om het effect te versterken.
De eerste keer voelde ik precies wat ze had gedaan. Een voor en nagesprek hoort ook bij de healing. Ik was verbaasd over wat er met mij gebeurde. Een paar weken later had ik er nog een en deze was nog veel bijzonderder. Valerie is heel geïnteresseerd in mensen en super lief. Ik ga hier zeker nog vaker iets mee doen. Sterker nog ik heb een edelsteen die mij helpt en ga zelf ook Reiki 1 doen. Mijn interesse is zeer zeker geprikkeld om er mee door te gaan.

- Annemiek